Nieuwstraat 3 Heerenveen
Open Ma T/M vrijdag 14 uur - Za & Zondag 12 uur -

Van Rock tot Roll op de Nieuwstraat 7 Sept 2019

07-09-2019 

Voor meer recente info - check fb

https://www.facebook.com/Vanrocktotrollfestival/?ref=bookmarks

https://www.facebook.com/pg/Vanrocktotrollfestival/events/?ref=page_internal

www.deskoffel.nl/festival
Zaterdag 7 September 2019 is er alweer de 10e Van Rock tot Roll op de Nieuwstraat.
Artiesten kunnen zich nog aanmelden voor editie 2020!! Stuur een mail met info en prijs naar: .

Heerenveen zal bruisen op deze dag tijdens 't "Heerenveense "UITFESTIVAL" - #foodtruckfestival #straatfestival #VanRocktotRollfestival #2019


VAN ROCK TOT ROLL FESTIVAL 2019 OP DE NIEUWSTRAAT HEERENVEEN
  
Inmiddels is dit gratis muziekfestival een begrip in Heerenveen, welke garant staat voor goede bands, sfeer en veel gezelligheid.

De muzikale invulling zal worden gedaan door 'n 4-tal bands en DJ  in stijl van het thema: "Van Rock Tot Roll' - muziek door de jaren heen”. Een variatie van Rock ’n Roll met heerlijke muziek op het podium variërend van de jaren 60, 70, 80 & 90 en stevige Rock bands en vaste DJ “Heavy P” zullen elkaar op ’t podium afwisselen tussen 16.00 & 1.00 uur.

We beginnen we het festival VAN ROCK TOT ROLL met swingende Rock ’n Roll en gaan dan opbouwend richting stevige Rock.

Voor ’n ieder een heerlijk muziekpodium met geweldige bands, met daarbij de nodige sfeer d.m.v. terrassen en voor de kinderen zal er ’s middags va ca 14.30 uur weer een springkussen aanwezig zijn.

VAN ROCK TOT ROLL op de Nieuwstraat:

Eerder stonden er toppers op ’t van podium als Koyle, De Koffer, Fat Sabbath, De Hoksons, De Richards, De Shagging Ponies, Mother Finest, Vannstein en vele andere, bezoekers komen dan ook vanuit ’t gehele land naar dit prachtige gratis festival.

 PROGRAMMA 2019:

16.00 > DJ Heavy P- ’n begrip in Heerenveen eo – heerlijke muziek

16.30 – 18.45 Tess and her HighWay Patrol - Rock a Billy Band

19.00 – 21.00 Las Bandidas - Rock Covers

21.00 – 23.00 Volbeat Tribute 16 Dollars - Volbeat Tribute

23.00- 1.00 Junk Yard Dogs - Rock  Covers

VAN ROCK TOT ROLL op de NIEUWSTRAAT – GRATIS FESTIVAL MET GOEDE MUZIEK & SUPER SFEER, dus maak plaats in je agenda en gun jezelf en de mensen om je heen een fantastische avond!! Meer info via facebook Rock tot Roll Nieuwstraat Heerenveen
UITfestival

Het Van Rock tot Roll Festival op de Nieuwstraat is in 2016 een samenwerking aangegaan met diverse evenementen welke plaatsvinden op de zelfde dag in Heerenveen, waaronder het straatfestival, cultuurmarkt, foodtruckfestival en het Heerengracht Concert & Van Rock tot Roll festival– dit alles onder de naam UITfestival HEERENVEEN!! Volop actie in het mooie Heerenveen va 13.00 uur ’s middags tot ’s nachts 1.00 uur.


<< terug