Nieuwstraat 3 Heerenveen
Open Ma T/M vrijdag 14 uur - Za & Zondag 12 uur -

VAN ROCK TOT ROLL Festival op de Nieuwstraat

Ieder jaar op de eerste zaterdag van September organiseert de Horeca op de Nieuwstraat (waaronder Cafe de Skoffel & de Stunt) het Van Rock tot Roll festival op de Nieuwstraat in Heerenveen. Dit gratis festival, voor jong tot oud staat bekend om zijn geweldige sfeer en top bands! VAN ROCK TOT ROLL: "Muziek door de jaren heen."

VAN ROCK TOT ROLL 2017 - PROGRAMMA:
Wij starten het festival om ca 16.00 met DJ HEAVY P vervolgt door de volgende bands:

# ca 16.30- 18.40 uur: ROCK "N ROLL BAND: THE BOOGIE DOGS

# ca 19.00 - 20.45 uur: Anouk Tribute Band "KABOOM"

# ca 21.00 - 22.45 uur: Prodigy Tribute Band "VOODOO PEOPLE"

# ca 23.00 - 1.00 uur: 100% British hits met - British Fame ( voorheen Rock Addiction)

Na afloop afterparty @ de Skoffel!!

Eea is iswm het Heerenveens UITfestival: Van 13.00 uur 's middags is er Straattheater, Cultuurmarkt, Het foodtruckfestival en het Heerengrachtfestival & Van Rock tot Roll in het mooie Heerenveen.
's middags van 13.00 - 16.00 uur zal de Cultuurmarkt voor de eerste maal gebruik maken van het podium op de de Nieuwstraat - laat u verrassen door diverse optredens van artiesten uit de regio op het podium varierend van dans, zang en instrumentaal of ????

Op de eerste zaterdag van September organiseert Cafe De Skoffel/Stunt in het zelfde weekend als het Straattheater Heerenveen al jaren een straatfestival; “VAN ROCK TOT ROLL op DE NIEUWSTRAAT”.  Dit gratis festival, voor jong tot oud staat bekend om zijn geweldige sfeer & top bands! Muziek door de jaren heen van Rock - tot Roll.  Elk jaar staan er topbands. In 2015 speelden bijvoorbeeld de Rock Coverband KOYLE uit Belgie.Op zaterdag 2 september 2017 zal op de Nieuwstraat in Heerenveen het jaarlijkse straatfestival ‘VAN ROCK TOT ROLL op DE NIEUWSTRAAT’ plaatsvinden. 

 Inmiddels is dit gratis muziekfestival een begrip in Heerenveen, welke garant staat voor goede bands, sfeer en veel gezelligheid.

De muzikale invulling zal worden gedaan door 'n 4-tal bands en DJ  in stijl van het thema: "Van Rock Tot Roll' - muziek door de jaren heen”. Een variatie van Rock ’n Roll met heerlijke muziek op het podium variërend van de jaren 60, 70, 80 & 90 en stevige Rock bands en vaste DJ “Heavy P” zullen elkaar op ’t podium afwisselen tussen 16.00 & 1.00 uur.

We beginnen we het festival VAN ROCK TOT ROLL met swingende Rock ’n Roll en gaan dan opbouwend richting stevige Rock.

Voor ’n ieder een heerlijk muziekpodium met geweldige bands, met daarbij de nodige sfeer d.m.v. terrassen en voor de kinderen zal er ’s middags va ca 14.30 uur weer een springkussen aanwezig zijn.

UITfestival
Het Van Rock tot Roll Festival op de Nieuwstraat is in 2016 een samenwerking aangegaan met diverse evenementen welke plaatsvinden op de zelfde dag in Heerenveen, waaronder het straatfestival, cultuurmarkt, foodtruckfestival en het Heerengracht Concert & Van Rock tot Roll festival– dit alles onder de naam UITfestival HEERENVEEN!! Volop actie in het mooie Heerenveen va 13.00 uur ’s middags tot ’s nachts 1.00 uur.
Op de Nieuwstraat zal dit jaar van 13.00 – 16.00 het podium door de Cultuurmarkt gebruikt worden – U kunt hier diverse shows of optredens tegenkomen van bijv. Atelier Majeur & Straat Theater acts komen langs.

VAN ROCK TOT ROLL op de Nieuwstraat:
Eerder stonden er toppers op ’t van podium als Koyle, De Koffer, Fat Sabbath, De Hoksons, De Richards, De Shagging Ponies, Mother Finest, Vannstein, Trailer Tras Tremblers, Yunk Yard Dogs en vele andere, bezoekers komen dan ook vanuit ’t gehele land naar dit prachtige gratis festival.

PROGRAMMA 2017:

16.00 > DJ Heavy P- ’n begrip in Heerenveen eo – heerlijke muziek

16.30 – 18.45 Rock ’n Roll band the Boogie Dogs     http://www.boogiedogs.nl/boogiedogs.nl/The_Boogie_Dogs.html
>>>> The Boogie Dogs brengen oa Rock 'n Roll klassiekers in de stijl van het Million Dollar Quartat; Jerry Lee Lewis, Carl Perkins, Johnny Cash & Elvis.

19.00 – 21.00 “KABOOM” – indrukwekkende Anouk Tribute band
>>>> 1 van de meest indrukwekkende Anouk Tribute bands zal daarna zorgen voor een enorm stuk entertainment

21.00 – 23.00 “VOODOO PEOPLE – Fantastische rock tribute band van The Prodigy
>>>> Voodoo People is een rock tribute band van The Prodigy, deze staat al 25 jaar aan de top van het elektronische muzieklandschap. Met hun grote doorbraakalbum Fat Of The Land in 1996, waarvan tientallen miljoenen albums werden verkocht, was de band wereldwijd een hit. Zij zorgden ervoor dat een keihard electro-album zowel bij rockers als dansliefhebber in de platenkast belandde. De band speelt alle grote hits, als Smack My Bitch Up, Firestarter, Out Of Space en Omen, zoals ze bedoeld zijn. Met stuwende livedrums, gierende gitaren en powervocals. Samen met de herkenbare samples van The Prodigy zorgt Voodoo People ervoor dat elk optreden in een feestelijke chaos eindigt. De band bestaat uit echte rockdieren met liefde voor The Prodigy die met hun in-your-face stage act elk publiek verandert een grote kolkende massa. 

23.00- 1.00 “BRITISH FAME (voorheen Rock Addiction)– 100% British hits Rockshow
>>>> British Fame betekent 100% Brits = 100% hits! Laat je meevoeren langs de hoogtepunten uit de geschiedenis van de Britse (hard)rock – British Fame is meer dan een optreden, het is een live experience. Strakke drumpartijen, stuwende bas, gierende gitaren en een indrukwekkende leadzang ondersteund door enerverende showelementen voert de band je mee langs de hoogtepunten van de geschiedenis van de Britse (hard)rock.

http://www.british-fame.nl/

VAN ROCK TOT ROLL op de NIEUWSTRAAT – GRATIS FESTIVAL MET GOEDE MUZIEK & SUPER SFEER, dus maak plaats in je agenda en gun jezelf en de mensen om je heen een fantastische avond!! Meer info via facebook Rock tot Roll Nieuwstraat HeerenveenVoor Van Rock tot Roll 2017, dd. Zaterdag 2 september as, kunnen we alvast de volgende programmering bekend maken: lees meer >>