Nieuwstraat 3 Heerenveen
Open Ma T/M vrijdag 14 uur - Za & Zondag 12 uur -

VAN ROCK TOT ROLL Festival op de Nieuwstraat


Voor de editie van 2017 zijn alweer diverse bands geboekt:

Op de eerste zaterdag van September organiseert Cafe De Skoffel/Stunt in het zelfde weekend als het Straattheater Heerenveen al jaren een straatfestival; “VAN ROCK TOT ROLL op DE NIEUWSTRAAT”.  Dit gratis festival, voor jong tot oud staat bekend om zijn geweldige sfeer & top bands! Muziek door de jaren heen van Rock - tot Roll.  Elk jaar staan er topbands. In 2015 speelden bijvoorbeeld de Rock Coverband KOYLE uit Belgie.


VAN ROCK TOT ROLL 2016:


Op zaterdag 3 september 2016 zal op de Nieuwstraat/hoek Lindegracht in Heerenveen alweer het 7e straatfestival ‘VAN ROCK TOT ROLL op DE NIEUWSTRAAT’ plaatsvinden.

Inmiddels is dit gratis festival een begrip in Heerenveen, welke garant staat voor goede bands en veel gezelligheid.

Straat Theater acts komen ’s middags langs, Rock & Roll bands, maar ook rockbands welke muziek door de jaren heen spelen komen op het podium. De muzikale invulling zal worden gedaan door 'n 4-tal bands en DJ  in stijl van het thema: "van Rock tot Roll' - muziek door de jaren heen”. Een variatie van Rock ’n Roll met heerlijke muziek op het podium variërend van de jaren 60, 70, 80 & 90; Rock ‘n Roll en Rockbands en vaste DJ Heavy P zullen elkaar op ’t podium afwisselen tussen 15.00 & 1.00 uur.

’s Middags beginnen we met swingende Rock ’n Roll en gaan dan

Voor ’n ieder een heerlijk muziekpodium met geweldige bands, met daarbij de nodige sfeer d.m.v. terrassen. Voor de kinderen zal er ’s middags weer va 14.30 uur een springkussen aanwezig zijn.

Bezoekers komen vanuit ’t hele land naar dit prachtige festival.

Eerder stonden er toppers als Koyle, De Koffer, Fat Sabbath, De Hoksons, De Richards, De Shagging Ponies, Mother Finest en vele andere op de planken.

DJ HEAVY P zal uiteraard het festival rond 16.00 uur aftrappen. HEAVY P; een begrip in en om Heerenveen, op zijn geheel unieke wijze tussentijds geweldige muziek van de jaren 70 t/m nu draaien, maakt er een waar feestje van. 

Vervolgens starten de Boogie Dogs met hun heerlijke swingende Rock ’n Roll Band. Deze mannen maken er een waar feestje van en gaan voor het pure plezier en energie van de Rock ‘n Roll. Zij brengen Rock ’n Roll klassiekers in de stijl van “het Million Dollar Quartet”; Jerry Lee Lewis, Carl Perkins, Johnny Cash & Elvis Presley.

De Trailer Trash Tremblers maken Rock ’n Roll van de bovenste plank!

Jij wilt feest? En niet een zomaar een feestje maar een knetterende rock 'n roll party die je nog lang zal blijven heugen? Dan is daar maar één antwoord op: Trailer Trash Tremblers! Ze zijn zo gek als een deur; ze tourden al door de USA, Oost-Europa, Zwitserland, Duitsland en Zweden, op hun website kun je vragen stellen aan de bandpsycholoog en vind je de beste recepten voor Smokin' 'Hot Buffalo Wings.
Ze houden van een feestje, drinken graag een biertje en dansen als hadden ze nooit anders gedaan maar als ze on stage zijn, telt nog maar één ding: Rock 'n' Roll - redneck style!!

Een ronkende bas, gierende gitaren, strakke drumpartijen: de Tremblers behoren tot de top van Europa's Southern Rock Bands. Geen overgeproduceerde bullshit, maar 100% Rawk 'n' Roll.
Met een een show vol enthousiasme, tomeloze energie, humor en vrolijkheid weten ze elk publiek op te zwepen en een onvergetelijke indruk achter te laten.
De Tremblers spelen eigen werk met Hilbilly- en Polka-invoeden en covers van Hank Williams, Ted Nugent, Zak Wilde, Kid Rock, CCR, Rose Tattoo, Ac/Dc, Johnny Cash en Motörhead. Alles geheel ondergedompeld in de welbekende redneck-style!

Voodoo Child is een Tribute band van The Prodigy, deze staat al 25 jaar aan de top van het elektronische muzieklandschap. Met hun grote doorbraakalbum Fat Of The Land in 1996, waarvan tientallen miljoenen albums werden verkocht, was de band wereldwijd een hit. Zij zorgden ervoor dat een keihard electro-album zowel bij rockers als dansliefhebber in de platenkast belandde.

Voodoo People is een rock tribute aan The Prodigy. De band speelt alle grote hits, als Smack My Bitch Up, Firestarter, Out Of Space en Omen, zoals ze bedoeld zijn. Met stuwende livedrums, gierende gitaren en powervocals. Samen met de herkenbare samples van The Prodigy zorgt Voodoo People ervoor dat elk optreden in een feestelijke chaos eindigt. De band bestaat uit echte rockdieren met liefde voor The Prodigy die met hun in-your-face stage act elk publiek verandert een grote kolkende massa.

En als afsluiter zal Vannstein er een ware show van maken.

Vannstein is een sensationele Rammstein tribute band uit Nederland, die qua klank uiterst dicht in de buurt van de originele band komt. Opvallend aan Vannstein is, dat niet alleen de muziek identiek klinkt, maar ook dat de bandleden bijzonder veel op de echte leden van Rammstein lijken. Rammstein zou niet compleet zijn zonder zijn spectaculaire show, en daarin weet Vannstein zich ook goed te vinden. Ze weten zelfs de meest doorgewinterde Rammstein fan te overtuigen, en te verwennen met de allerbeste songs van Rammstein. Aangezien Vannstein in korte tijd een zeer goede naam heeft weten te vestigen, wordt de band inmiddels gezien als de beste Rammstein tribute act van Nederland, Frankrijk en België en worden steeds meer (lands)grenzen overschreden. Ervaar Rammstein zoals Rammstein het zelf bedoeld heeft!

 

 

================================================================


VAN ROCK TOT ROLL op de NIEUWSTRAAT – GRATIS FESTIVAL MET GOEDE MUZIEK & SUPER SFEER, dus maak plaats in je agenda en gun jezelf en de mensen om je heen een onververgetelijke avond!!

 

 

16.00 – DJ HEAVY P

16.30 – BOOGIE DOGS – Rock ’n Roll

19.00 – Trailer Trash Tremblers – Rock ’n Roll / Redneck style/ Southern Rock

21.00 -  Voodoo People – The Prodigy Tribute

23.00 -1.00 Vannstein – Rammstein TributeVoor Van Rock tot Roll 2016, dd. Zaterdag 3 september as, kunnen we alvast de volgende programmering bekend maken: lees meer >>