Nieuwstraat 3 Heerenveen
Open Ma T/M vrijdag 14 uur - Za & Zondag 12 uur -

Algemeen


In ons Café wordt volop gedart! Voor de Friese Dart Bond, OLDV Tsjoch, Moneydarts, Ranking en diverse toernooien. Eigenaar Geert, groot dartliefhebber, speelt zelf ook in één van de twee eredivisie dartteams. Er zijn 6 dartbanen in ons Café.

Wil je ook darten of meedoen aan een toernooi in 't dartcafe van Heerenveen?? Inlichtingen of opgave telnr.: 0513 629424.

We starten de Ranking 2021/2022 start weer op  de laatste donderdag van september! (let op lees ranking)
Iedere donderdagavond is er een gezellige moneydarts - Ook in de zomermaanden!! Geef je op via: 0513 629424.

money darts flyer 2018 3 akkoord ok 2018 2019


Friese Dart Bond (FDB)

Op de dinsdagavonden wordt er in ons Café volop gedart voor de Friese Dart Bond. Dit dartseizoen spelen er maar liefst 12 teams.  Dit is dan ook de locatie met de meeste dartteams in de Friese Dart Competitie. Er is een erg hoog niveau darters in deze Cafés, met maar liefst teams in de Eredivisie, 1e divisie, 2e divisie, 3e divisie & 4e divisie - kortom alle divisies worden vertegenwoordigd in de FDB. Kom gerust eens kijken! Wil je ook bij ons darten? Informeer dan eens aan de bar. Wellicht hebben we een plaatsje in één van de teams.
>> Uitslagen FDB
>> Onze teams

TSJOCH

Woensdag ’s avonds spelen we van september t/m mei een wekelijkse onderlinge dartcompetitie voor beginnende en gevorderde darters (van geen t/m de 3e divisie met een uitzondering naar 2e divisie voor reeds actieve leden) op de thuislocatie De Skoffel, onder de naam Dartvereniging "TSJOCH" (Proost). Deze gezellige ploeg speelt een individuele spelers competitie, ideaal voor mensen met wisselende diensten, nog geen dartteam hebben of niet ver willen reizen. Liefhebbers kunnen zich hiervoor nog aanmelden bij de Skoffel.
We starten weer op de eerste woensdag van September as, dus mocht je nog meewillen doen meld je dan aan! (De jaarlijkse contributie van DV Tsjoch is € 60,- per jaar, incl. onderlinge competitie en bekers, voorjaarscompetitie en jaarlijks eindfeest. Aanvang TSJOCH competitie: 20.00 uur 

MONEYDARTS & RANKING
Iedere donderdagavond is er va 20.00 uur een gezellig MONEYDARTS toernooi in de Skoffel. Dit gaat het gehele jaar door en hiervoor kan iedereen zich voor opgeven, er kunnen max. 30 darters meedoen, opgave voor 19.30 uur.

Va de laatste donderdag van september beginnen we weer met onze Dart Ranking 2021/2022.

HEERENVEENSE DARTRANKING:
>> Bekijk de standen en uitslagen!

De laatste donderdag van de maand, va september tm eind april spelen we alweer voor 't 11e jaar de "HEERENVEENSE DARTRANKING" @ Skoffel/Stunt

Aan deze moneydarts met Ranking kunnen per keer 30 darters aan meedoen. Tijdens deze ranking kunnen zij punten verzamelen voor de Skoffel/Stunt #Heerenveense dartranking. De hoogste 16 darters plaatsen zich voor de ranking finale dag van mei 2022.
Darters moeten hiervoor min. 4 wedstrijden meespelen om zich te plaatsen voor deze finale en verzamelen hierdoor punten.
De volgende finalisten plaatsen zich voor de "B finale poule"

Finale dartranking 2015/2016

Darttoernooien

Er zijn altijd diverse darttoernooien in Cafe de Skoffel, oa. 501-single, 501-koppels, funnydarts, Mantsje/Wyfke darten (1e zondag van maart), Dubbel In Dubbel Uit Vaste Koppels (paaszondag) & het 170- uitnodigings darttoernooi. Voor de datums van de darttoernooien verwijzen we je naar de agenda / Skoffel Facebook.

ERE DIVISIE / SPONSORING

De Skoffel sponsort een aantal darttalenten, welke in de ere divisie teams in ons Café Darten waaronder Richard Veenstra.  Richard Veenstra,darter van ons ere divisie team Skoffel 4, darter van het Nederlandse dartteam, internationale wedstrijden en winnaar van het Open Luxemburg, WK Koppel en diverse andere  prijzen maar ook kwartfinalist van de LakeSide 2016.

De Skoffel sponsort deze talenten dan ook, zodat zij kunnen proberen hun droom te realiseren. U kunt deze talenten ook helpen met een sponsoring!